Send
1495399651178

Buna lume si bine v-am gasit!

Am zis ca o data cu pornirea acestui blog, sa ne si prezentam, avand in vedere ca dam unii peste altii de vreo 2 ani si inca nu ne stim (sau nu ne stiti). :)

 

Echipa noastra de aranjamente florale

Prima data vi-o prezinta pe Laura.

Laura Manasieru - Aranjamente florale nunta

 

 

 

 

 

 

 

Ea este sufletul afacerii si cea care face aranjamentele florale pe care le vedeti la noi pe pagina. Mai putin catelusul. Acela l-am facut eu :). Lucreaza cam cat 2 ca mine la un loc , ii plac buburuzele si rochitele si cu ea vorbiti de fiecare data cand ne sunati. De cele mai multe ori este cu zambetul pe buze, mai putin cand fac eu prostii, si asa imi place cel mai mult sa o vad. Asa ca sa nu o suparati. :)

Urmatoarea este Alinus (asa ii zic eu).

Tanase Alina - Aranjamente florale nunta

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pe Alinus o vedeti si prin pozele din galerie, si asta pentru ca prima data ne-a fost prieten, apoi client, si apoi ajutor, si acum cu sotul ei Dragos, reprezinta unii dintre cei mai buni prieteni ai nostrii. Ea ne ajuta de cele mai multe ori cand avem mai multe evenimente si fara ea nu am reusi sa va servim pe mai multi dintre voi cu serviciile noastre. Ii plac cornurile cu ciocolata, are un bebel de 1 luna, David, si se forteaza sa zambeasca la fiecare poza care i-o fac :). De asta cu ea glumesc cel mai mult.

Si mai sunt si eu, Paul.

Eu ajut cu site-ul si telefoanele si fotografiile si filmarile, adica partea tehnica, iar ele imi furnizeaza materialele. Imi place sa filmez si sa fotografiez si sa le ajut cat de mult reusesc, iar calculatorul reprezinta locul unde imi petrec cea mai mare parte din timp. Am si eu un site propriu (www.FotoVideoPloiesti.ro), unde pun ultimele mele nazdravanii, in ca va intereseaza asa ceva.

Pe langa noi mai sunt multi oameni care ne ajuta si fara de care nu am fi ajuns aici unde suntem, si tinem sa le multumim fiecaruia dintre ei (Mihai, mama Laurei, parintii mei, Viki), si nu in ultimul rand, voua. Pentru ca daca voi nu ati exista, nici noi nu am face ceea ce facem azi.

Pa pa si va asteptam la urmatorul post despre aranjamente florale de nunta si botez.

Paul Voinescu

Write a comment:

*

Your email address will not be published.